Algemene voorwaarden

De acceptatie

De financiële acceptatie wordt door Citroën Betaalplan getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Bij de aanvraag dient u naast legitimatie ook uw inkomen en woonlasten aan te tonen. Indien nodig kan Citroën Betaalplan u verzoeken aanvullende informatie toe te sturen.

Gebruik van het voertuig

U kunt het voertuig niet zonder toestemming van Citroën Betaalplan verhuren of anderszins aan derden in gebruik geven. Derden zijn hier personen die niet behoren tot uw gezinsleden. Uiteraard dienen uw gezinsleden in het bezit te zijn van een Nederlands of internationaal rijbewijs.

BKR

Wij registreren de financiering of Private Lease bij het Buro Krediet Registratie (BKR). Voor wat betreft een Private Lease contract, geldt het volgende: de hoogte van het bedrag dat geregistreerd wordt, betreft het aantal maanden looptijd van het contract vermenigvuldigd met 65% van de maandtermijn.

Voorbeeld:
U heeft een contract van 36 maanden met een maandelijkse termijn van € 275,00. De som van alle maandtermijnen is in dit geval 36 x €275= € 9.900,00. Het bedrag dat in dit geval geregistreerd wordt is dan 65% van € 9.900,00= € 5.940,00.

Klachtenprocedure

Wij doen er alles aan om uw financiering volledig zorgeloos te laten verlopen. En we vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Heeft u toch een klacht over ons of over een van onze bemiddelaars? Bekijk dan onze klachtenprocedure welke stappen u kunt ondernemen.